רח' השר שפירא 17, ראשל"צ
8366*
תעשיות | למגזר המוסדי

מפעלי מזון​

אחת הדרישות הבסיסיות כיום ממפעלים היא ייצור ושיווק מוצרים סטריליים ונקיים מחרקים.

גילוי חרקים במוצרי המפעל טומנים בחובם נזקים בריאותיים, תפעוליים וכלכליים לצד נזק תדמיתי כבד, מאידך ניטור מניעה והדברת מזיקים וחרקים המתפתחים ופעילים בתחומי המפעל ובדגש על מחלקות הייצור והאחסון במפעל הינה תורה מקצועית המבוססת על ניסיון וידע, לצד דרישות מקצועיות ורגולטוריות מחמירות.

חברת שירותי תברואה מעניקה שירותים מתקדמים ופתרונות אפקטיביים לטיפול במזיקים לסוגיהם המאופיינים בנוכחותם בסביבת מוצרי חו”ג ותוצ”ג של מזון, זאת ללא שימוש ברעלים ובמוצרים אלרגניים, אלא במוצרי עזר והדברה ייחודיים לסביבת המזון.

אחת הדרישות הבסיסיות כיום ממפעלים היא ייצור ושיווק מוצרים סטריליים ונקיים מחרקים.

גילוי חרקים במוצרי המפעל טומנים בחובם נזקים בריאותיים, תפעוליים וכלכליים לצד נזק תדמיתי כבד, מאידך ניטור מניעה והדברת מזיקים וחרקים המתפתחים ופעילים בתחומי המפעל ובדגש על מחלקות הייצור והאחסון במפעל הינה תורה מקצועית המבוססת על ניסיון וידע, לצד דרישות מקצועיות ורגולטוריות מחמירות.

חברת שירותי תברואה מעניקה שירותים מתקדמים ופתרונות אפקטיביים לטיפול במזיקים לסוגיהם המאופיינים בנוכחותם בסביבת מוצרי חו”ג ותוצ”ג של מזון, זאת ללא שימוש ברעלים ובמוצרים אלרגניים, אלא במוצרי עזר והדברה ייחודיים לסביבת המזון.

השירות ניתן בפריסה ארצית מלאה ובזמינות גבוהה בהתאם לסטנדרטים המחמירים ביותר, כחלק משאיפה לאיכות ומצוינות בסטנדרטים הגבוהים ביותר אנו גאים להיות, חברת ההדברה היחידה בישראל שהוענקה לה תעודת “תו הזהב” מטעם מכון התקנים הישראלי בגין עמידה ב- 3 תקני איכות ISO 9001;2015 מערכת ניהול איכות מאושרת, ISO 14001;2015 מערכת ניהול סביבתית, ISO 22000 מערכת ניהול איכות ובטיחות מזון. 
וכן יישום נהלי HACCP (ניתוח סיכונים ובקרת נקודות קריטיות – Hazard Analysis Critical Control Points).השירות מבוסס על ניסיון עשיר של החברה בתחום הפיקוח, ניטור, בקרה, מניעה והדברה בבתי החולים, כאשר דרך העבודה שלנו מונעת מראש מצב של “כיבוי שריפות”, אלא דוגלת באיתור וגילוי מוקדם של בעיות ומתן פתרון הולם באופן רוטיני ושיטתי, לפי תוכנית עבודה מסודרת למזעור הבעיות וקריאות השירות. הנתונים הסטטיסטים השוטפים המתקבלים מלקוחותינו מעידים על הצלחת פורמט השירות ושיטת העבודה הייחודית.

שיטת העבודה שלנו כוללת יצירת תוכנית עבודה מפורטת ומקיפה תוך הצבת מספר מעגלי הגנה היקפיים, צמודי מבנה ופנימיים המוקמים בסביבת האתר והמבנים. לצדם נפרסים אמצעים שונים ויחדיו הם מהווים מערך ניטור ובקרה לשליטה ומעקב מלאים בהתאם לסטנדרטים המחמירים ביותר. אנשי המקצוע העומדים לרשותכם מנוסים ומתמחים בתחום בקרת המזיקים והדברה במפעלי מזון וכפועל יוצא מכירים את העבודה על כל צדדיה וצרכיה.

בנוסף, אנו מעמידים לרשות לקוחותינו מעבדת אנטומולוגיה לזיהוי חרקים ובחינת דרכי ההתמודדות מולם, שירותי הכנה, ליווי ועריכת מבדקים לקראת ביקורות של השירותים הווטרינריים, משרד הבריאות ומכון התקנים, עריכת מבדקי ספקים לטיב ואיכות המוצרים, ייעוץ וליווי בהקמת תשתיות של מפעלים, הדרכות עובדים מרוכזות וניהול פורומים בנושא ברמת ההנהלה, אבטחת איכות ומנהלי צוותים.

השירות ניתן בפריסה ארצית מלאה ישירות באמצעות עובדי החברה, שכירים בלבד, ללא קבלני משנה ועובדים חיצונים, כאשר כל קריאה מטופלת במהירות ובפיקוח צמוד של אנשי ההנהלה והמטה עד לפתרון הבעיה. דוחות חודשים ומצגות רבעוניות, הכוללות את כל האירועים העיקריים, תלונות הלקוח והטיפול בהן, ליקויים ופעולות תחזוקה נדרשות לביצוע, המלצות וכיוצ”ב, נשלחות באופן סדיר ללקוחותינו. לכל אתר מפת ניטור ותיק הדברה פיזי לתיעוד ומעקב בנוסף לתיק הממוחשב.

בין לקוחות החברה מפעלי ייצור, קונצרנים וחברות המזון הגדולות במשק. בנוסף, אנו מעמידים לרשות לקוחותינו שירותי הכנה, ליווי ועריכת מבדקים לקראת ביקורות.

קבוצת שרותי תברואה © 2024 Powered by JUNAMIunami