התמחויות | מסעדות ומטבחים

רמת ניקיון, סניטציה ובטיחות גבוהים הן דרישה בסיסית בכל מטבח ומסעדה במטרה למנוע הימצאות תיקנים ומכרסמים. יחד עם זאת חשיפת סביבת העבודה ומוצרי המזון להדברה עלולה להיות מסוכנת וקריטית לקהל הסועדים במקום. מסיבה זו, נדרשים בעלי מסעדות ומטבחים לחברת הדברה מקצועית ומיומנת אשר יכולה לתת מענה איכותי המבוסס על ידע, ניסיון ופתרונות מוכחים לסוגיות מורכבות ולמיגור הבעיות.


קבוצת שירותי תברואה מעניקה מענה מלא וכולל למטבחים ומסעדות הנהנים משירות מהיר ומיידי ומהידע והניסיון שנצבר בעבודה מול מפעלי מזון מהגדולים בישראל, מרכזי חלוקה ענקיים, רשתות שיווק ועוד. הפעילות האינטנסיבית של החברה שמה דגש על איתור וגילוי מקומות נגועים, באמצעות מערכי ניטור יעילים תוך חשיפת מקורות בעיתיים, וכוללת שירותים מתקדמים ופתרונות אפקטיביים וייעודיים להדברת מכרסמים ותיקנים גרמניים (Blattella germanica), הנפוצים במסעדות ומטבחים - ללא שימוש ברעלים בסביבת יצור והכנת המזון.


הטיפולים מתבצעים ללא פגיעה במהלך העבודה השגרתי, בהתאם לסטנדרטים המחמירים ביותר, כחלק משאיפה לאיכות ומצוינות בסטנדרטים הגבוהים ביותר אנו גאים להיות, חברת ההדברה היחידה בישראל שהוענקה לה תעודת "תו הזהב" מטעם מכון התקנים הישראלי בגין עמידה ב- 3 תקני איכות ISO 9001;2015 מערכת ניהול איכות מאושרת, ISO 14001;2015 מערכת ניהול סביבתית, ISO 22000 מערכת ניהול איכות ובטיחות מזון. וכן יישום נהלי HACCP (ניתוח סיכונים ובקרת נקודות קריטיות - Hazard Analysis Critical Control Points).


השירות ניתן בפריסה ארצית מלאה ישירות באמצעות עובדי החברה, שכירים בלבד, ללא קבלני משנה ועובדים חיצונים, כאשר כל קריאה מטופלת במהירות ובפיקוח צמוד של אנשי ההנהלה והמטה עד לפתרון הבעיה. דוחות חודשיים ומצגות רבעוניות נשלחות באופן סדיר ללקוחותינו וכוללות את כל האירועים העיקריים, תלונות הלקוח והטיפול בהן, ליקויים ופעולות תחזוקה נדרשות לביצוע, המלצות וכיוצ"ב. לכל לקוח מפת ניטור ותיק הדברה פיזי לתיעוד ומעקב בנוסף לתיק הממוחשב.


בנוסף, אנו מעמידים לרשות לקוחותינו שירותי הכנה, ליווי ועריכת מבדקים לקראת ביקורות של משרד הבריאות ומכון התקנים, מבדקי ספקים לטיב ואיכות המוצרים, ייעוץ וליווי בהקמת תשתיות של מטבחים, בתי קפה ומסעדות, הדרכות עובדים מרוכזות וניהול פורומים בנושא.


בין לקוחות החברה: מטבחים תעשייתיים, מסעדות, בתי קפה, מרכזי חלוקה, דוכני מזון ולקוחות רבים נוספים.